SEURAN NETTISIVUJA UUDISTETTIIN (osa 2)

Mantsinsaari Seuran nettisivuja on uudistettu jo kahden vuoden ajan. Aluksi uudistettiin teknistä osa-aluetta ja nyt viimeisimmäksi on sivuille tuotu lisää sisällön tuottamiseen tarkoitettuja mahdollisuksia. Työ jatkuu edelleen, mutta iso askel on jälleen otettu eteenpäin.

Uutena tuotteena sivuilla on blogi. Blogi on tyypillisesti henkilökohtaisia mielipiteitä ja kirjoituksia varten. Seuran blogiin voi kirjoittaa vain kirjautuneena, mutta lukea voi kuka vaan. Bloggaaja itse määrittelee kirjoituksensa kommentointimahdollisuuden teksti kerrallaan.

Ehkä kaikkein merkittävin sisältöuudistus näkyy vieraskirjan kohdalla. Vieraskirjaan ei edelleenkään tarvita käyttäjätunnuksia eikä salasanoja, vaan kuka vain satunnainen surffailija voi käydä raapustamassa puumerkkinsä sinne. Nykyisessä vieraskirjassa uutta on se, että teknisillä hallinnoijilla on mahdollisuus kontrolloida vieraskirjaan kirjoitettujen viestien julkaisua. Tämä mahdollistaa asiattomien viestien poistamisen.

Wanha vieraskirja nyt siis hylätään ja ryhdytään käyttämään tämän sivun vasemmasta reunasta olevaa linkkiä ”Vieraskirja (uusi)”. Wanhasta vieraskirjasta on tallessa aiempaa kirjoittelua. Sitä voidaan siirtää tähän uuteen vieraskirjaan ajan kanssa. Joskus tulevaisuudessa saatamme voida lukea keskusteluja vuosienkin takaa.

Foorumi eli keskustelupalsta oli takavuosina suosittu ja siellä oli monia viestiketjuja mitä mielenkiintoisimmista teemoista. Nyt keskustelupalstalle tarjoutuu uusi tilaisuus, mikäli te sivustolla vierailijat niin haluatte. Kertokaa mielipiteenne tämän sivun oikealla reunalla olevalla äänestyspaikalla.

Näiden uusien ominaisuuksien lisäksi myös vanhat keinot ovat käytössä: sähöpostilla info(ät)mantsinsaariseura.fi [ät=@] ja kirjeellä Seuran osoitteeseen c/o Tarja Vainio, Rannantie 279, 74140 Iisalmi.

Nyt kaikilla on mahdollisuus osallistua entistä aktiivisemmin sivujen sisällön tuottamiseen. Tervetuloa mukaan vaihtamaan kuulumisia ja ajatuksia!