Seuran kesäpäivää vietettiin hyvässä tunnelmassa

Mantsinsaari Seuran perinteistä kesäpäivää vietettiin keskellä kauneinta suvea heinäkuussa Lapinlahden Alapitkällä. Paikalla oli parisenkymmentä Seuran jäsentä ja ystävää.

Tapahtuma alkoi makoisalla keittolounaalla ja jatkui vuosikokouksen pitämisellä. Vuosikokous käsitteli säätömääräiset asiat, mm. kuuli ja hyväksyi tilinpäätöksen ja vuosikertomuksen sekä toimintasuunnitelman. Seuran jäsenmaksun suuruudeksi päätettiin edellisvuosien tapaan alle 18-vuotiailta 10€ ja yli 18-vuotiailta 20€. Lisäksi on mahdollista maksaa myös kannatusjäsenmaksu tai ainaisjäsenmaksu joiden molempien suuruudeksi päätettiin 10 x vuosijäsenmaksu eli 200€.

Vuosikokous valitsi Seuralle hallituksen. Valituiksi tulivat edelliset luottamushenkilöt ja hallitusta täydennettiin yhdellä uudella jäsenellä. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Tarja Vainio Iisalmesta, varapuheenjohtajana Hannu Hiltunen Haukiputaalta, rahastonhoitajana Paavo Kokotti Lapinlahdelta ja sihteerinä Kari Pössi Helsingistä. Muina jäseninä jatkavat Kimmo Mösö Vantaalta, Hannu Bolodin Maaningalta ja Janne Peiponen Joutsasta. Uutena hallitukseen valittiin Tuula Ala-Lahti Tampereelta. Tilintarkastajana jatkaa Matti Miettinen Lapinlahdelta ja varatilintarkastajana Juha Lassila Helsingistä.

Kokouksen jälkeen vietettiin yhteistä aikaa seurustellen ja saunoen sekä menneitä Mantsin reissuja muistellen ja uusia suunnitellen.

Lämmin kiitos kaikkien läsnä olleiden puolesta isäntäväelle vieraanvaraisuudesta!

Tarja Vainio