Mantsinsaari Seuran kesäpäivä 31.7.2010

Mantsinsaari Seuran perinteinen kesäpäivä pidetään Alapitkällä 31.7.2010 Matti ja Irja Miettisellä, Pyöreisjärventie 149. Ennakkoilmoittelusta poiketen ajankohtaa on jouduttu siirtämään viikolla.

Tarjoilun järjestämiseksi toivomme ennakkoilmoittautumista puheenjohtajalle / sihteerille osoitteisiin tarja.vainio (ät) hotmail.com tai possi (ät) piikkikasvi.fi. Osoitteissa välilyönti(ät)välilyönti korvataan @-merkkilä.

Tapahtuma alkaa noin klo 13 keittolounaalla ja jatkuu noin klo 14 vuosikokouksella. Päivän aikana tarjoutuu mahdollisuus mm. Asutusmuseoon, Alapitkän tsasounaan ja Veikko Vennamon patsaaseen tutustumiseen sekä myös rentoon yhdessäolemiseen ja saunomiseen rantasaunalla.

Oletko lukenut Mantsinsaareen tai karjalaisuuteen liittyvää kirjallisuutta, onko sinulla karttoja, kuvia tai muuta materiaalia? Haluaisitko jakaa kokemuksen toisten asiasta kiinnostuneiden kanssa? Voit ottaa sen/ne mukaasi ja esitellä vapaamuotoisesti niitä toisillekin?

Onko sinulla reissukuvia ja/tai matkakertomuksia joita voisi julkaista Seuran nettisivuilla? Voit ottaa niitä mukaasi esim. muistitikulle tai cd/dvd-levylle tallennettuna. Lisäämme niitä nettisivuille talven mittaan.

Samana viikonloppuna on mm. Alapitkän nuorisoseurantalolla Savon Kansantaide ry:n Kaiken kansan festivaali teemalla ”Savo – idän ja lännen luoma.” . Suosittelemme!

*******************
Alla lainaus säännöistä:

11. Vuosikokous

Yhdistyksen vuosikokouksessa käsitellään seuraavat asiat:
1. kokouksen avaus
2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
3. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. hyväksytään kokouksen työjärjestys
5. esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajien lausunto
6. päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
7. vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet
8. valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet
9. valitaan yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja heille varatilintarkastajat
10. käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat.

Mikäli yhdistyksen jäsen haluaa saada jonkin asian yhdistyksen vuosikokouksen käsiteltäväksi, on hänen ilmoitettava siitä kirjallisesti hallitukselle niin hyvissä ajoin, että asia voidaan sisällyttää kokouskutsuun.

******************