Huhtikuun 2019 matka Mantsinsaarelle, Salmiin ja Pitkärantaan

Ilmottautuminen nyt:

Huhtikuussa matka Mantsiin, Salmiin ja Pitkärannan suunnalle:
Pääpiirteissään näin – muutoksia voidaan tehdä ja varmasti tehdäänkin:
Lähtö noin Kuopiosta (kuskinamme toimiva PielaLInjan Olavi Matsi on ollut yleensä hyvin joustava reitityksen sekä aikataulun suhteen) torstaina 25. huhtikuuta aamulla melko varhain. Siitä suoraan Salmiin (Pitkärannan kautta), yöpyminen kahden yön verran siellä (Pöllän rannassa tai kylillä), perjantaina 26. päivä saareen (jäätilanteen niin salliessa). Lauantaina 27.huhtikuuta siirrytään Pitkärantaan, majoittuminen Dlinny Beregissä, yöpyminen siellä ja sunnuntaina 28.4 takaisin Suomeen.
Omilla viisumeilla helposti – mutta myös ryhmäviisumi on mahdollinen. Kiinnostuneet laittakoon viestiä osoitteeseen possi@piikkikasvi.fi. Matkat noin max 80-100€ per nuppi, majoitukset Salmissa 30-50€ per yö (maksetaan suoraan majoittajille), venekyydeistä ja saunomisista joitakin kymppejä päälle. Pitkärannan majoitus kakkosessa 26€ per henki ja 1hh 34€, sisältävät aamiaisen – muutoin omat ruuat. Tällä kertaa ilmoittautumisten perälauta on helmikuun lopussa – viime reissulle tuli viime hetkellä sen verran peruutuksia, että talous meinasi heilahtaa pahasti pieleen…

Eli siis myös muualle Salmiin menijät; tässä mahdollisuus tutustua keväiseen aikaan paikkoihin – jos käy onnekkaasti eikä lunta ole enää paljoa niin mm kivijalat löytyvät tavattoman paljon kesää helpommin.