You are hereForums / Matkat / Kesäkuun 2016 matka

3 posts / 0 new
Last post
Kesäkuun 2016 matka

Kesäkuun historiallinen matka: lähtö Kuopiosta torstaina 16.06 klo noin 05:00, Pitkärannan kautta Salmiin ja seuraavana päivänä Mantsissa. Mukana esitelmöijänä on Jukka Partanen Joensuun Yliopistosta ja aiheena eritoten historialliset (sotahistorialliset sekä vähän vanhempia juttuja), paluumatkalla kierrellään Pitkärannan kupeella sijainneet motit.  Suomessa takaisin lauantaina 18.06. Omat viisumit.

Hinta tarkentuu lähtijöiden määrän mukaan.

Sitovia ilmoittautumisia & tiedustelut täältä  matkat2016@mantsinsaariseura.fi - toukokuun 20. on viimeinen päivä ilmoittautua.

Valitettavasti vapun matka on peruutettu. Ei tullut riittävästi lähtijöitä (vaikka näissä ei varsinaista minimimäärää olekkaan niin parin ihmisen kanssa ei kannata bussilla kuitenkaan lähteä). Kesäkuun matka toteutuu, sinne on riittävästi jo tälläkin hetkellä lähtijöitä.
t pössi

Kesäkuun matka on loppuunmyyty eli bussi on täpöllä. Mahtavaa!