You are hereForums / Tiedotukset / Jäsenkirje syksy - talvi 2017 - 2018 / lähetetty 30.10.2017

Jäsenkirje syksy - talvi 2017 - 2018 / lähetetty 30.10.2017

Jäsenkirje syksy - talvi 2017 - 2018 / lähetetty 30.10.2017

Mitä mainiointa syksyä ja talven alkua koko jäsenistölle!

Elokuun jäsenkirjeessä käsiteltiinkin jo yhdistyksen hallitus ja vuosikokoukseen liittyvät jutut – tässä lähinnä tietoa tulevien suunnitelmista:

Matkat

Lokakuussa ehtikin jo yksi matka tapahtua, reissussa oli toistakymmentä ihmistä – ja kuinka ollakaan, sää suosi jälleen saaressa käyntiä

Vapun 2018 tienoilla on jälleen vuorossa jo liki perinteinen kevätmatka ja suunnitelma menee näin:

• omilla viisumeilla – mutta myös ryhmäviisumi on mahdollinen. Jälkimmäisestä tarkempia tietoja seuran sivuille tuossa joulukuun kieppeillä.

• majoitukset järjestetään

• matkat Kuopiosta torstaina 26.04, paluu su 29.04.2018.

• suunnitelma menee niin, että torstaina suoraan Salmiin (Pöllän rantaan) ja säiden salliessa perjantaina päivä saaressa. Lauantaina siirtyminen Sortavalaan jossa ollaan yksi yö ja sunnuntaina takaisin Suomeen.

Kesälle on suunnitelmissa myös matka; ajankohtia saa ehdottaa.

Seuran sivuilla on muuten erinomaisen hieno matkakertomus yhdestä viime heinäkuisesta omatoimimatkasta saarelle! Suosittelen katsomaan.

Kesäpäivä

Paikka (ja paikkakunta) on vielä vähän hakusessa mutta päivämäärä on lauantai 21.07.2018. Myös tästä pitopaikasta saa laitella ehdotuksia.

(Vuodelle 2019 on ollut hieman puheissa kesäpäivien järjestämistä Salmiin – mutta siitä vielä lisää tuonnempana).

Terveisin

pj Pössi & Anne, Jaakko, Kimmo, Paavo, Raimo ja Lasse

Poll

Mieluisin, toivottavin tai helpoin tapa osallistua seuran toimintaan?: